Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

De week van de lieve Briefjes 2021

De week van de lieve Briefjes is een evenement waarbij een persoon een briefje kan geven aan een ander persoon met iets liefs erop. In samenwerking met One Up Media heb ik de film bedacht en uitgewerkt.De hoofdpersoon in de video is Myron Hamming, hij is Stadsdichter van Groningen en heeft voor dit evenement een leuk gedicht geschreven. Dit hebben wij gebruikt als basis voor de video.

Videoclip Samen in mn eentje

In samenwerking met het Noorderpoort en Alfa college heb ik een videoclip ontwikkeld voor een rap nummer over de Corona periode. Het nummer is geschreven en geproduced door studenten, voor studenten.

Westerwolde Cittaslow onderwijsproject

In opdracht van gemeente Westerwolde heb ik een beeld geprobeerd te scheppen van wat Cittaslow betekent voor het onderwijs binnen de gemeente. Dit door de weergave van activiteiten op de scholen.

High Tea line-up video 31/01/2020

In opdracht van High Tea music heb ik een teaser video gemaakt met daarin de line-up van het evenement. Het evenement vind plaats op 28 september 2019 in de Westerunie gelegen in Amsterdam

High Tea line-up video 29/11/2019

In opdracht van High Tea heb ik een teaser video gemaakt met daarin de line-up van het evenement. Het evenement vind plaats op 29 november 2019 in de Smederij gelegen in Tilburg